ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
loading..

ΤΕΛΙΚΟΙ 2013 : Ο θρίαμβος του Ε1, η ισοπαλία και.. η Εύα!!

 Την Τετάρτη το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας πραγματοποιήθηκαν οι ενδοσχολικοί τελικοί για το φετινό πρωτάθλημα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.
 Οι κόντρες ήταν μεγάλες και η αγωνία ήταν κορυφαία σε όλα τα παιχνίδια.. Αλλά ας τα πάρουμε όλα από την αρχή..


   Θεατές και παίκτες εισέρχονται στο γήπεδο...Διαιτητές και εθελοντές είναι στην θέση τους.. Ο αγώνας που άνοιξε την ημέρα αυτή ήταν αυτός του Ε1 με το ΣΤ1... Το Ε1 διακρίνεται για πρώτη φορά σήμερα κερδίζοντας μια μεγαλύτερη τους τάξη, το ΣΤ1... Οι περισσότεροι δεν το περίμεναν.. Το Ε1 περνάει στον μεγάλο τελικό. Απέναντί του το ΣΤ3 που στη διαφορά των runs κερδίζει το ΣΤ2. 
  Ακολουθεί ο μικρός τελικός μεταξύ του ΣΤ1-ΣΤ2 οπού εκεί το ΣΤ1 κέρδισε τον αντίπαλο με τελικό σκορ 3-0 !
 Αυτή δεν ήταν και η μόνη διάκριση του ΣΤ1 για εκείνη την ημέρα. Την δεύτερη διάκριση για την τάξη, χάρισε η μαθήτρια Εύα Αναγνωστοπούλου με το βραβείο του Fair Play. Το βραβείο το άξιζε πραγματικά γιατί το κέρδισε πρώτα από την πράξη της, όταν με θέρμη συνεχάρη  την αντίπαλη ομάδα για την νίκη της αλλά και από την ώριμη στάση της σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Πολλά μπράβο στην Εύα και ελπίζουμε η πράξη της να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας...

 Και ήρθε η μεγάλη στιγμή του τελικού... Ε1-ΣΤ3.. Τα απόλυτα φαβορί μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.. Αμέσως ο κ.Μιχάλης σφυρίζει και η πρώτη ρίψη είναι γεγονός! Μέχρι το τέλος του αγώνα ο διαιτητής έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του ισοπαλία με σκορ 1,5-1,5. Το Ε1 όμως υπερτερεί στα runs και κάνει την μεγάλη έκπληξη πραγματικότητα, κατακτώντας το πρωτάθλημα.
  Ο στόχος ήταν για όλους κοινός... Να ευχαριστηθούν το πρωτάθλημα και να περάσουν καλά.Προσπάθησαν και τα κατάφεραν 10 ομάδες, δηλαδή όλες... Γι' αυτό λοιπόν αξίζουν ΟΛΕΣ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!
  Άντε , και του χρόνου παιδιά!

Η περιγραφή των αγώνων στην ομάδα μας στο facebook και τα αποτελέσματα:
"Με τον πλέον εντυπωσιακό, αναπάντεχο και συναρπαστικό τρόπο, ολοκληρώθηκε και το εσωτερικό πρωτάθλημα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων. Κι αυτό γιατί στην πρώτη θέση βρέθηκε το αουτσάιντερ, η ομάδα της Ε1 τάξης, που παίζοντας συγκροτημένα, συγκεντρωμένα και με ηρεμία, κατόρθωσε να δείξει σε όλους ότι το run and out ευνοεί πάντα αυτές τις ομάδες που είναι ενωμένες και δεν χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους. Ο τελικός βέβαια απέναντι στο ΣΤ3 κρίθηκε στη διαφορά των runs και μάλιστα σε ένα μόνο run, αλλά αυτό δε μειώνει την αξία της επιτυχίας του Ε1. Όλες οι ομάδες παρόλα αυτά έδειξαν για μια ακόμη φορά το πόσο καλά κατέχουν το άθλημα και πρόσφεραν αξέχαστες στιγμές σε όλους μας. Αναλυτικά οι αγώνες:
Ημιτελικά: Ε1-ΣΤ1 2-1 [12(1 δίποντο) - 8, 11 (2 δίποντα)-10, 8-13 (1 δίποντο)], ΣΤ2-ΣΤ3 1,5-1,5 (29-31 στα runs) [10-9, 9-12(1 δίποντο), 10-10]. Μικρός τελικός: ΣΤ1-ΣΤ2 3-0 [11-10, 12(2 δίποντα)-10, 11 (2 δίποντα)-9]. Τελικός: Ε1-ΣΤ3 1,5-1,5 (28-27 στα runs) [10-11(1 δίποντο), 10(1 δίποντο)-8, 8-8].
Στο παραδοσιακό αγώνα της περσινής με τη φετινή ΣΤ΄τάξη, νικητές τα περσινά παιδιά μας, σε αγώνα 2 games με 1,5 - 0,5. Στο πρώτο game οι δύο ομάδες παρέδωσαν ρεσιτάλ επιθετικού παιχνιδιού, αλλά η εμπειρία έδωσε στη νίκη στα παιδιά του γυμνασίου πλέον, στο δεύτρερο game. Το games, με πρώτη την περσινή ΣΤ΄μεικτή ομάδα: 12-12(1 δίποντο), 12-3. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Κωνσταντίνο Τάσο που μετέδωσε ολόκληρους τους τελικούς live μέσω internet και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί και το φετινό πρωτάθλημα. Και του χρόνου παιδιά!"