ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
loading..

OPEN COFFE IOANNINA III ( ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

Το Open Coffee δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ένα σταθερό σημείο ανοικτών και περιοδικών συναντήσεων, όσων τρέφουν ενδιαφέροντα περί start-up, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας εν γένει.

Με λίγα λόγια, νέοι ή επίδοξοι επιχειρηματίες, επενδυτές ή και όποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι, έρχονται κοντά για να γνωριστούν και να συζητήσουν για πιθανές συνέργειες, να ανταλλάξουν ιδέες και επαφές, εν τέλει να ωφελήσουν εαυτούς μέσα από ένα δημιουργούμενο χειροπιαστό social network. 

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΡΑ 


Το Open Coffe στα Γιάννενα, δεν ασχολείται μόνο με τις τεχνολογίες... Ασχολείται γενικά  με την επιχειρηματικότητα  κι αφορά όλους τους τομείς όπου μια ανάγκη, μια ιδέα, μια δεξιότητα, μπορεί να μετενσαρκωθεί και να υλοποιηθεί επιχειρηματικά.

Και όλα αυτά χωρίς περιττές τυπικότητες, ανοικτά, δωρεάν, σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον: Πολύ απλά, ελάτε να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας και να γνωριστούμε από κοντά.


ΠΟΥ ? Πολυχώρος στο Ιτς Καλέ (δίπλα στο εκκλησάκι) θα φιλοξενήσει το Open Coffee Ioannina.
ΠΟΤΕ ? 17 Οκτώβρη και στη συνέχεια κάθε τρίτη Δευτέρα του μήνα...

Οι ομιλητές θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.

Το πρόγραμμα:
18.30-19.00: Προσέλευση και warm-up
19.00-20.30: Παρουσιάσεις, ερωτήσεις, συζήτηση
20.30-…: Drinks, networking, fun!

Οι προσκεκλημένοι: Nerds και marketers, bloggers και δημοσιογράφοι, venture capitalists και developers, νέοι επιχειρηματίες και πεπειραμένοι PRs, εν ολίγοις, εσύ και όλοι, σε ένα social network που πρωτίστως δημιουργήθηκε για να είναι real-world.

Η συμμετοχή: Ανοικτή και δωρεάν. Απλά δηλώνεις την παρουσία σου εδώ.

Αίτημα παρουσίασης: Με email στο nassos[at]mindsunlimited.gr
Οι ομιλητές θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν το event.